2017-ben felújított nyaraló

Saját vízpart, csónak, vizibicikli

10 férőhelyes két szintes nyaraló

Főzősi, bogárcsozási lehetőség

Sokan vágyunk a nyüzsgő városból olyan helyre ahol nincs más csak a szél, a víz és a természet – mégsem unatkozunk percre sem. Ahol autót csak elvétve látni, és nem tapossuk le egymást a plázában. Ahol visszakapjuk az elveszett időt, legalább pár napra.

A kiadó szarvasi apartman közvetlenül a Holt-Körös partján található – káprázatos kilátással a folyó kanyarulatára. A 2 szintes 2 fürdőszobás apartman 10 fős társaságot is kényelmesen kiszolgál. Klimatizált, így eszményi menedék, ahol tökéletesen ki lehet pihenni a forró nyári nappalokat. Fűthető, így utószezonban is kibérelhető.

Felszereltség tekintetében is szuper: saját stégről horgászhattok, saját vízparton pihenhetitek ki a fáradalmakat. Rotyoghat a bográcsban az étel, sülhet a szalonna! Az üdülőház dokkjában vízibicikli és csónak várja a víz szerelmeseit.

Ingyen WiFi is van, de bízunk benne, hogy nem nagyon lesz időtök rá. Szarvas és környéke, a Holt-Körös vidéke fullextrás és változatos programok tekintetében. IS.

A szarvasi folyóparti szállás nem tucatélmény. Itt kisimulnak a cincált idegek, vagy bulizhatsz fékeveszetten. Ahogy tetszik.

10 férőhelyes Szarvasi folyóparti szállás

Lépj tovább:

Weboldal: horgonyszallas.hu
Nyaralók: nyarikaland.hu

Facebook oldal: NyariKaland.hu
Instagram oldal: nyarikalandhu