#projektek

ANCHOR WEBSHOP

A 2015-ben alapított ANCHOR horgonykarkötő webáruház volt az a projekt, mely valójában életre hívta az Enter-Holding Hungary Kft.-t. Elmondhatjuk, hogy Magyarországon elsőként forgalmaztunk egyedi horgonykarkötőket. Napjaink túlnyomó részében manapság is az ANCHOR márka üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozunk.

MYTEDDY WEBSHOP

A 2016 decemberében indult MyTeddy online webáruházat eredetileg csak hobbi szinten indult és kizárólag plüssmackókra specializálódtunk. Aztán a puhaság és a cukiság felülírt mindent, a webshop mackói gyorsan belopták magukat a szívetekbe – nem véletlenül. Webáruházunk termékkínálata viszonylag gyorsan bővült egyéb puha plüssállatok, hímzett törölközők, párnák és egyedi céges plüssök garmadájával.

ÉKSZERLÁNC WEBSHOP

Az Ékszerlánc a legelső vállalkozói szárnypróbálgatásunk volt, megelőzve még az ANCHOR karkötőprojektet is. Mielőtt sikerre vihettük volna a hölgyeknek szánt különleges, minőségi kiegészítőket kínáló ékszer webshopot, beszippantott bennünket az ANCHOR sikere, így egy időre le kellett húznunk az igazán különleges online ékszeráruház redőnyeit – egészen 2019-ig.

WEXO – OPTIMUM WEB SOLUTIONS

„Ami fejben kigondolható, az nálunk meg is valósítható.” A WEXO webdesign stúdió szintén egy szerelemprojekt. A weboldalkészítés, webáruház-készítés logókészítés, arculattervezés számunkra inkább hobbi, mint munka. Ez adja a lendületet, amikor egy-egy weboldalon dolgozunk.

HORGONY SZÁLLÁS – SZARVAS

Sokan vágyunk a nyüzsgő városból olyan helyre ahol nincs más csak a szél, a víz és a természet – mégsem unatkozunk percre sem. Ahol autót csak elvétve látni, és nem tapossuk le egymást a plázában. Ahol visszakapjuk az elveszett időt, legalább pár napra.

STRANDSZÁLLÁS – ZAMÁRDI

A balatoni nyár sava-borsa a napsütés, a Balaton, a strand és a buli! A közelmúltban felújított zamárdi szállások egyik különlegessége hogy egy lépést sem kell tennetek, ha csobbanni szeretnétek. Az 5 illetve 10 fő fogadására alkalmas apartmanok ugyanis a strandon várnak benneteket..