#rolunk

Az Enter-Holding Hungary Kft.-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Vállalkozásunk legfőbb profilja különböző termékek online forgalmazása.

Egyik legfontosabb célkitűzésünk hogy megmutassuk vidéken, vidékről is lehet sikeresen vállalkozást üzemeltetni. Hisszük, az eredmények nem attól függenek, hol tesszük meg az első lépéseket, hanem attól, milyen kitartóan, mekkora lelkesedéssel, elhivatottsággal és alázattal haladunk a kitűzött cél, célok felé. Vállalkozásunknak folyamatosan lendületet ad, hogy a hobbink a munkánk, így a munkánk a hivatásunk.

Nem csak az íróasztal mögül tartjuk a kapcsolatot veletek. Igyekszünk a magunk hús vér valóságában, közvetlenül is kommunikálni a vásárlókkal, üzleti partnereinnkkel, mert hisszük hogy a működő, jó kommunikáció nem csak a virtuális, hanem az élő valóságban is elengedhetetlen.

Balog Béla

Inkább a számok embere vagyok mintsem a betűké… Ééés igen, vessetek a mókusok elé, de már az iskolában is szerettem a matekot. 

Nyolc évvel ezelőtt, amikor elkezdtem pénzügyet tanulni majd mérlegképest könyvelőként végeztem, álmaimban nem gondoltam volna, hogy pár év elteltével a saját vállalkozásunkat fogom könyvelni illetve pénzügyileg menedzselni. Kezdtem megbékélni azzal, hogy egy irodába fogok ülni alkalmazottként és a számokat fogom nézni egész nap. Ez több mint négy évig így is történt…

Aztán a sors úgy hozta, hogy négy év könyvelőirodai munka után is számokat nézek, de a saját cégemnél. Hab a tortán, hogy ez kiegészül a Google illetve a Facebook hirdetések által generált számokkal is.

Litauszki Ádám

Minden, ami web – mondhatnánk. Az Enter-Holding Kft. felelős webfejlesztőjeként, grafikusaként szavatolom a webshop működését. Emellett fogadom és kezelem a szállásfoglalásokat a Szarvason és Zamárdiban található nyaralóinkban.

Saját vállalkozásomban elértem azt, amit alkalmazottként nem sikerült: meg tudom valósítani mindazt, ami egykor csak álom volt. Az EnterHolding számomra nem csak munka és nem csak hobbi: szerelem.