Több mint 85.000 db sikeres online rendelés!

Közel 100 ezer
facebook követés!

2015 óta folyamatosan fejlődő Magyar brand!

3 országban elérhető termék kínálat!

A 2015-ben alapított ANCHOR horgonykarkötő webáruház volt az a projekt, mely valójában életre hívta az Enter-Holding Hungary Kft.-t. Elmondhatjuk, hogy Magyarországon elsőként forgalmaztunk egyedi horgonykarkötőket. Napjaink túlnyomó részében manapság is az ANCHOR márka üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozunk.

Karkötőink különlegessége, hogy belegravírozható bármilyen név, dátum vagy szöveg, egyedileg vagy párban rendelve. Ruházati kollekcióink is elérhetőek kimondottan párok részére is.

ANCHOR-történelem

  • A folyamatos termékfejlesztés és a vásárlói elköteleződés eredményeképpen 2018-ban Tóth Helga divattervezővel közösen elindítottuk ruházati vonalunkat is. Nagy előrelépés volt – az addig csak karkötőforgalmazó webáruház termékkollekciója ezzel jelentősen bővült.
  • 2018-ban átléptük a határokat és Romániában is elérhetővé vált az ANCHOR brand.
  • Az ANCHOR webáruházban mára több, mint 300 fajta termék közül választhatsz.
  • Számos rendezvényen rengeteg hírességgel dolgozhattunk együtt, akik nagy örömünkre szívesen csatolják csuklójukra karkötőinket.
    A teljes felsorolás igénye nélkül: Kulcsár Edina és Csuti, Pintér Tibor, Burai Krisztián, Wiesz Fanni, Viczián Viktória, Children of Distance zenekar…

Szeretnénk, hogy ti maximálisan elégedettek lennétek. Folyamatosan bővítjük a termékpalettát, tágítjuk határainkat: szeretnénk, ha a környékbeli országok ANCHOR márka szerelmesei is hozzáférhetnének egyedi horgonykarkötő és ruházati termékeinkhez.

Elképesztő és megtisztelő, hogy – több hazai híresség mellett – olyan sokan viselitek horgonykarkötőinket és az ANCHOR/Tóth Helga ruhakollekcióit.

Oroszlánrészetek van abban, hogy az ANCHOR mára olyan brand-et képvisel, mely az összetartozás, a ragaszkodás, a megállapodás szimbólumává vált.

Célunk, hogy ez a közösség tovább épüljön!

Karkötőink különlegessége, hogy belegravírozható bármilyen név, dátum vagy szöveg, egyedileg vagy párban rendelve.

Lépj tovább:

Magyarország: anchor.hu
Anglia: anchorwebshop.com
Románia: anchore.ro

Facebook oldal: anchorwebshop
Instagram oldal: anchor.hu